Deze Vino Spumante is gemaakt volgens de klassieke Champenoise methode en is het summum van Lamborghini. Alleen de allerbeste Pinot Noir druiven worden gekozen voor de Lamborghini Metodo Classico “The Legend”. Men gaat zelfs zo ver om dat te bereiken, dat de druiven met de hand worden geselecteerd. Een klassiek flesontwerp en het befaamde Lamborghini logo maken het plaatje compleet! Na een gistingsperiode van 36 maanden is “The Legend” gereed om genuttigd te worden. De Vino Spumante is aangenaam fris en aanhoudend van smaak. Ideaal voor speciale gelegenheden en wordt geleverd met een luxe doos. De Lamborghini Metodo Classico “The Legend” is in 2 varianten verkrijgbaar: Standaard en Rosé
Methode Champenoise Kleur Lichtgeel met gouden accenten Alcoholpercentage 12,5 % Geur Intens en aanwezig Smaak Erg fris en aangenaam aanhoudend Serveertemperatuur 6 – 8 °C
Lamborghini Brut Vino Spumante V12
V12 is een speciale editie van de originele Brut Vino Spumante en refereert naar de gelijknamige motor die Lamborghini beroemd heeft gemaakt. Modellen als de Miura, de Countach en de Murciélago maakten gebruik van de V12 motor. Een Carbon sleeve en gele accenten geven de fles een moderne en snelle uitstraling. Precies zoals Ferruccio het graag zag. De Lamborghini Brut Vino Spumante heeft zijn oorsprong in Veneto, op de heuvels van Treviso. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van Pinot Bianco en Chardonnay druiven. Die combinatie geeft de Brut zijn kenmerkende droge smaak. De druiven worden tussen 25 augustus en 5 september geplukt en geproduceerd volgens de Martinotti-Charmat methode. Na een gistingsperiode van 9 à 10 maanden wordt de Vino Spumante gebotteld en krijgen de flessen het kenmerkende logo van huize Lamborghini. Ideaal bij zoete desserts en feestelijke evenementen. Methode Martinotti – Charmat Kleur Lichtgeel Alcoholpercentage 12,0 % Geur Intens en delicaat Smaak Droog en gebalanceerd Serveertemperatuur 6 – 8 °C
Lamborghini D.O.C.G. Demi Sec Prosecco Superiore
Dit is de beste Prosecco van wijnhuis Lamborghini. De Lamborghini Demi Sec draagt het befaamde D.O.C.G. label, het keurmerk voor wijnen van bijzonder hoge kwaliteit. Dit keurmerk wordt zeer spaarzaam toegekend, wat de Prosecco Demi Sec extra speciaal maakt. De Glera druiven zijn afkomstig van de zonnige heuvels van Valdobbiadene en worden geplukt tussen 15 en 30 september. Net als de Brut en de Extra Dry wordt deze prosecco geproduceerd volgens de Martinotti-Charmat methode. Door het hogere suikergehalte heeft de Demi Sec een zachte, fruitige en fluweelachtige smaak. Heerlijk in combinatie met niet al te zoete desserts en chocolade. De Lamborghini D.O.C.G Demi Sec is in 3 varianten verkrijgbaar: Standaard Oranje, Goud en Platina.
Methode Martinotti – Charmat Kleur Lichtgeel Alcoholpercentage 11,0 % Geur Fruitig en goed gebalanceerd Smaak Zacht, fruitig en fluweelachtig Serveertemperatuur 6 – 8 °C
Lamborghini D.O.C. Extra Dry Prosecco
De Lamborghini D.O.C. Extra Dry heeft zijn oorsprong in de regio Veneto en ademt de echte Italiaanse levensstijl. Tijdens het productieproces wordt de D.O.C. standaard aangehouden, waardoor de Prosecco van ongeëvenaarde kwaliteit is. Deze Prosecco is niet voor niets de meest gedronken variant in Italië. Anders dan de naam suggereert is de Extra Dry zacht en licht fruitig van smaak. De Glera druiven worden tussen 10 en 20 september geplukt en ondergaan een gistingsperiode van 10 maanden. E voilà, een heerlijke prosecco die perfect past bij lichte maaltijden. De Lamborghini D.O.C. Extra Dry in 3 varianten verkrijgbaar: Standaard Blauw, Goud en Platina.
Methode Martinotti – Charmat Kleur Lichtgeel Alcoholpercentage 11,0 % Geur Licht fruitig en goed gebalanceerd Smaak Zacht en licht fruitig Serveertemperatuur 6 – 8 °C
Lamborghini Brut Vino Spumante
De Lamborghini Brut Vino Spumante heeft zijn oorsprong in Veneto, op de heuvels van Treviso. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van Pinot Bianco en Chardonnay druiven. Die combinatie geeft de Brut zijn kenmerkende droge smaak. De druiven worden tussen 25 augustus en 5 september geplukt en geproduceerd volgens de Martinotti-Charmat methode. Na een gistingsperiode van 9 à 10 maanden wordt de Vino Spumante gebotteld en krijgen de flessen het kenmerkende logo van huize Lamborghini. Ideaal bij zoete desserts en feestelijke evenementen. De Lamborghini Brut Vino Spumante is in 6 varianten verkrijgbaar: Standaard Zwart, Standaard Zwart Magnum, Goud, Goud Magnum, Platina en Platina Magnum. Methode Martinotti – Charmat Kleur Lichtgeel Alcoholpercentage 12,0 % Geur Intens en delicaat Smaak Droog en goed gebalanceerd Serveertemperatuur 6 – 8 °C